صفحه اصليتماس بامانقشه سايتنسخه موبایل
  
  
 
 
چاپ   

ISO 22002

ISO 22002
5.0 از 5 بر اساس 12 رای

امتیاز کاربران

ستاره فعال ستاره فعال ستاره فعال ستاره فعال ستاره فعال

استاندارد ISO 22002-2:2013 در ۱۳فوریه سال ۲۰۱۳ میلادی توسط سازمان جهانی استاندارد منتشر گردید.

این استاندارد الزاماتی را جهت طراحی و پیاده سازی روش اجرایی هایی که به صورت پیش نیاز جهت کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها معرفی می گردد.

همچنین می توان گفت استاندارد ISO 22002-2:2013 در تمامی سازمان هایی که در فراوری، آماده سازی، توزیع، حمل و نقل مواد غذایی دستی دارند، کاربرد دارد.

دامنه کاربرد این استاندارد در کترینگ های هواپیمایی، راه آهن، سالن های غذا خوری دانشگاه ها و مدارس، بیمارستان ها، هتل و کافی شاپ ها می باشد.

سلامت عذایی در کشاورزی یکی از منافع اصولی است که سازمان ایزو در آخرین نسخه استانداردهای خانواده ایزو ۲۲۰۰۰ برای مدیریت سیستم های ایمنی مواد غذایی به آن توجه داشته است. مزارع اولین حلقه اتصال در چرخه زنجیره تامین مواد غذایی هستند که غذا را بر روی میز آشپزخانه می رساند و مشخصات فنی جدید منتشر شده از سوی سازمان ایزو با شناسه  ISO/TS 22002-3 ، توسعه یافته است تا از اینکه کشاورزان بهترین اقدامات را برای حفظ محیط سالم بکار می گیرند اطمینان حاصل نمایند و بخشی از کنترل ها بر روی مخاطرات ایمنی غذا در چرخه های غذایی شکل گیرد.

 

 نظرات
شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر دهید.
تشخیص دهنده ربات:
سازمان ثبت اسناد و املاك كشور
ثبت برند

مرکز صدورگواهینامه های ایزو ISO9001:2008 و ...

ایران کد ( کد ملی کالا و خدمات ) و بارکد بین المللی GS1

رفع نقص ثبت علامت تجاری و رفع اخطار اداری ثبت علامت و نام تجاری
رفع نقص و اخطار اداری علامت

طراحی لوگو
طراحی لوگو

ثبت شرکت

استعلام علامت تجاری
استعلام برند

   پيگيري درخواست خدمات